sâmbătă, 24 septembrie 2016

Ce (mai) inseamna sa fii sexy?

Cam asa suna titlul unui articol dintr-o revista pe care am citit-o recent. 

Nu sunt fan reviste de-astea glossy (decat daca au vreun cadou interesant si util) :)) cuprins in pretul revistei dar altfel, spre deosebire de anii trecuti nu ma mai dau asa in vant dupa orice numar nou care apare. 

Revista despre care vorbesc este pentru prima oara cand o citesc, apropo e vorba despre un supliment gratuit :)) mi s-a parut interesanta sa o rasfoiesc pentru ca aborda acest subiect tabu dar totusi interesant dupa parerea mea, in scop educativ bineinteles. 

Cum spune si titlul se vorbeste despre ideea de sexiness, citatndu-i pe cei care au scris-o. 

Intr-adevar, la ora actuala ideea de a fi sexy a capatat si capata tot mai multe conotatii care de care mai traznite, as zice eu. Daca ma intrebi pe mine, sexy sunt oamenii care te cuceresc din prima, nu stiu daca e vorba numai de carisma, asta o traduc prin popularitate, ci sex-apealul pe care il au unii si pe care ti-l transmit cu viteza suntetului in momentul in care interactionezi cu ei. 

Este vorba despre acel je-ne-sais-quois, pe care ti-l transmite cineva (barbat/femeie) in primul minut, deci doar din comportament si gestica atentie, fara sa-ti vorbeasca despre….fizica cuantica :)) 

Si, cel mai important lucru, fara sa-si dezveleasca prea mult pielea, valabila in cazul femeilor care, nu stiu de ce, au senzatia ca pot fi considerate sexy numai in acest fel. 

In acest articol se vorbeste mult despre atitudinea sexy pe care multi dintre noi o au deja, doar ca din cauza presiunii societatii in care traim si care pune accent mult prea mare pe lucrurile materiale (haine, machiaj, coafura, etc) uitam ca o avem deja. Si aici ma refer la lucrurile pe care le stim despre noi si cu care ne mandrim cu adevarat si, din pacate ajungem sa le ascundem pentru ca nu ne mai incredem in ele, acceptam sa fim manipulati de catre canalele media si bineinteles, ce zice lumea, si sa achizitionam fel de fel de lucruri materiale in care ne punem noi speranta ca ne vor face mai sexy in ochii celorlalti. 

Deci, oameni buni! adevarul este ca ‘cheia’ de a fi sexy (daca pot spune asa) a fost si este chiar la noi. Asa cum scrie si in revista respectiva, increderea in sine este cea mai dovada ca poti fi considerata o persoana sexy. 

Sigur, nu minimizez efectul hainelor/accesoriilor/machiajului/coafurii, dar astea iti dau doar un plus de sexiness ;) si btw, daca nu stii sa le porti asa cum trebuie, poti sa-ti iei adio de la ideea de a fi perceput/a asa cum iti doresti de fapt, este foarte important mesajul pe care il transmiti, dincolo de orice tendinta de moment. 

M-a bucurat foarte tare sa citesc acest articol pentru ca sincer, ma simt bombardata de toate informatiile care circula legate de aceasta idee obsedanta de a fi sexy non-stop

Bine, pe de alta parte, consider ca ideea a capatat acest nume nou (nr.sexy) de la binecunoscutul mod de a te prezenta lumii intregi si anume, de a fi ingrijit si de a te iubi pe tine, mai exact de a te respecta tu insuti. Cumva, cred ca de-aici a plecat ideea de a fi mereu cat mai sexy


Acestea fiind spuse, dat fiind ca a venit weekendul iti doresc sa ai cele mai sexy aparitii in timpul iesirilor la distractie din timpul tau liber ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu