vineri, 29 iulie 2016

Pe malul lacului...



Pentru relaxare….doar nu degeaba se spune ca apa relaxeaza :) asa ca am pornit eu intr-o plimbare pe malul lacului Herastrau, parcul in care am crescut. Imi aduc aminte cand eram mica si mergeam cu bunicii in fiecare dup-amiaza, unde mi-am julit ambii genunchi de la cazaturile in timpul ce mergem cu rolele sau cu bicicleta :) si da, in opinia mea este cel mai frumos parc din Bucuresti pentru ca poti face orice doresti, este potrivit pentru orice gen de distractie sau pur si simplu sa te relaxezi dupa o zi obositoare. Este o adevarata oaza in mijlocul unui oras intesat de masini si oameni!
Pana atunci nu mai facusem treaba asta doar eu fiindca, de obicei, mergeam cu prietenii la terasele de pe mal si practic vedeam numai partea aglomerata a acestui loc care, daca te distantezi de multime, ajungi sa cunosti partea salbatica dar extrem de frumoasa a parcului unde din cand in cand te va surprinde cate-o veverita care alearga de la un copac la altul sau, cum am vazut eu, cate-o rata care face o ‘pauza’ de innot urcand pe un bustean cazut in apa. 
Dupa partea asta linistita care iti da ocazia sa fii doar tu cu tine si gandurile tale vine partea cu terenurile de tenis unde auzi in mod constant loviturile de mingi dintr-o racheta in alta sau antrenorii cum isi dojeneaza elevii sau tinerele sperante :)
Pentru mine a fost o experienta extraordinara, fiindca pentru aproximativ o ora m-am detasat de toate gandurile care altfel alearga necontenit prin cap si par ca nu inceteaza oricat as incerca. Plus ca, in cazul meu, asta a functionat mai bine decat sa vorbesc cu prieteni chiar foarte apropiati pentru ca inevitabil ajung chiar ei sa te ‘incarce’ cu propriile probleme si in felul asta te indepartezi de scopul final. 


Deci iti recomand aceasta modalitate de a-ti  petrece timpul in scopul detasarii de toti si de toate plus ca vei face niste poze minunate cum iti voi arata in cele ce urmeaza :)










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu