luni, 18 iulie 2016

Relax! take it easy….

La asta ar trebui sa ne gandim ori de cate ori suntem stresati sau cel putin agitati. Mai ales ca stresul a inceput sa ne ocupe cea mai mare parte a timpului si hai sa ne gandim, de cate ori avem motive serioase de stres? 

In ce ma priveste au fost putine la numar doar ca de cele mai multe ori parca ‘esti influentat’ de ceilalti, pot sa zic ca ‘stresul se ia’. E ca atunci cand erai in sesiune si mergeai la examene si inainte parca simteai pulsul tuturor colegilor, care evident erau stresati de examenul care urma sa aiba loc si normal, nu te puteai abtine nici tu sa nu te ‘stresezi’. 

Stresul a devenit cel mai periculos in ultima vreme, mai ales ca e prezent oriunde, pana si daca deschid TV, mie cel putin imi creeaza diverse stari si nu ma refer la cele mai bune, din cauza ca foarte rar se intampla sa mai auzi lucruri bune, de parca nici nu ar mai exista :) 
Cand mergi pe strada auzi claxoane, sirene, la birou nu mai zic. 

In schimb, cand plec undeva afara din tara vad fete care de care mai senine, ganditoare chiar, dar nu posomorate sau invrajbite  cum vad aici pe strada, in metrou sau in orice alte parte. Chiar si in locurile unde se presupune ca mergi sa te relaxezi, vad multe persoane incruntate care, mie cel putin  imi creeaza o stare ciudata. Probabil o sa ma intrebi de ce ma uit la ei :)) Ma uit la oameni pentru ca nu-mi place sa merg pe strada jucandu-ma pe telefon, nici macar in mterou sau orice alt mijloc de transport. 

Deci hai sa ne relaxam putin, sa incercam sa fim mai optimisti, sa zambim mai mult :) 

Si, nu in ultimul rand conteaza mult calitatea gandurilor pe care le ai, deci gandeste pozitiv orice-ar fi! :) 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu